La šalica - Handmade with Love

O nama

>
O nama

Iza cijele priče La šalica stoji Ivana – vesela, zaigrana i puna života. Svoju ljubav pretočila je u šalice koje su svojim zaigranošću vrlo brzo pronašle put do kupaca.

Odaberite između šalica za kavu s tanjurićima, šalica za čaj ili cappuccino i šalica za espresso. S obzirom da su prigode različite, omogućili smo vam odabir paketa od 6 šalica, paketa od 4 šalica, paketa od dvije šalice te kupovinu jedne šalice.

Kako naručiti La šalice?

Najteži dio jest odabir šalica. Kada jednom odaberete šalice koje želite, onda postaje sve lagano – jednostavnim odabirom u izborniku odaberite količinu šalica koje želite (komplet od 6 komada, komplet od 4 komada, komplet od 2 komada ili 1 komad).
Kada ste gotovi s odabirom, jednostavnim koracima izvršite uplatu i očekujte svoje šalice.

Ukoliko šalice želite pokloniti dragoj osobi, odaberite prigodnu kutiju i čestitku, a mi ćemo ih zapakirati s posebnom ljubavlju i poslati na željenu adresu u vaše ime.

Jedinstvene šalice

Svaka šara na La šalici jedinstvena je. Ručno oslikana. I baš zato nikada nećete pronaći dvije potpuno identične u kompletu. No vjerujemo da je u tome draž svakog kompleta. I da će svaki komplet odabranih La šalica uljepšati svaki vaš dan…

I ako vam možemo dati savjet – ukoliko vam se svidi neki komplet šalica, naručite ga odmah. Jer naša mašta radi toliko brzo da se kolekcije mijenjaju vrlo brzo. No, uvijek stojimo na raspolaganju za vaše ideje. Ukoliko poželite šalice nekih drugih boja, dizajna, personalizirane šalice, slobodno nam se javite i kreirati ćemo jedinstvene šalice za vas.

Šta kažu naši kupci?

Savršene šalice, prekrasne i kvalitetne. Jedini problem je koje odabrati 😊

Marko

Karlovac

Našla sam idealan poklon za sve moje prijateljice. Dvije su već dobile pakete La šalica. Oduševio me profesionalan pristup, prekrasno pakiranje i pravovremena dostava poklona na željenu adresu.

Mirela

Zagreb

Čim sam vidjela La šalice zaljubila sam se u njih. Bilo mi je teško odabrati samo jedan paket, pa sam odmah uzela dva i uživam u svakom ispijanju jutarnje kave. Dan mi je odmah ljepši.

Ivana

Split

Start typing and press Enter to search

Košarica

Nema proizvoda u košarici.